Partners

Partners

MINI. GEBOREN IN BORN.

MINI blijft maar groeien en daar speelt Nederland een ongekende rol in. Sinds 2014 worden er namelijk MINI’s geproduceerd in het Limburgse Born.

Een Brits icoon met een Duitse eigenaar heeft voor Nederlands vakmanschap gekozen. Trotser kun je ons niet maken. Bovendien is MINI het enige merk dat als volumemodel wordt geproduceerd bij VDL Nedcar.

Dit levert werk op voor meer dan 5.500 mensen en daarmee is Limburg niet meer weg te denken uit het succesverhaal van MINI.

EXCLUSIEF IN BORN GEMAAKT.

Er rollen op dit moment drie MINI-modellen in Born van de band. Het begon met de MINI 3-deurs, gevolgd door de MINI Cabrio in 2015. Anders dan de MINI 3-deurs, die ook in Oxford wordt gemaakt, vindt de productie van de MINI Cabrio exclusief in Born plaats.

In 2016 kwam daar de MINI Countryman bij, die ook meteen de eerste plug-in hybride van VDL Nedcar was. Nog meer reden om trots te zijn dus.

WIJ DOEN ALTIJD MEE

Andi kijkt verder dan drukwerk alleen. Wij werken iedere dag vol enthousiasme aan de opdrachten van onze relaties. Door kwaliteit en snelheid, maar ook door te zorgen voor een meerwaarde voor jouw klanten. Dat doen we door het slim inzetten van offline middelen en de nieuwste printoplossingen in combinatie met verschillende online communicatie mogelijkheden. Door onze kennis, inzet en aanpak zorgen we dat jij met jouw bedrijf en jouw boodschap onderscheidend bent. Dat is Andi.

Wij zijn in de afgelopen jaren gegroeid tot één van de grootste print- en drukwerk leveranciers van het zuiden van Nederland. Door het leveren van kwaliteit en kennis, maar ook door te investeren in de nieuwste technologieën.

Andi Smart Print Solutions is een state of the art drukkerij – digitaal en offset –  die zowel regionaal, nationaal als internationaal actief is. Met bijna 60 medewerkers zorgen we dagelijks voor een meerwaarde voor onze klanten. Dat doen we door het aanbieden van geïntegreerde en duurzame totaaloplossingen op het gebied van druk- en printwerk.

Andi Smart Print Solutions is voor elk bedrijf de perfecte partner, die zich met offline middelen, als onderdeel van een crossmediale strategie, duidelijk in de markt wil onderscheiden.

CHARLIE, WHO?
Wij zijn C FOR CHARLIE, een full service reclamebureau based in Maastricht.
Altijd op zoek naar uitdagingen wat betreft de ontwikkeling van een corporate identity, de branding van een merk, een video in 4k ultra HD, grafisch design, web ontwikkeling, fotografie en animatie.
We doen het liefst waar we goed in zijn en dat is jouw business nóg unieker en bekender maken.

 

videography, animation, graphic design, web development, photography, interior design

KERAM. UW MINI DEALER IN ZUID-LIMBURG.

Keram is vanaf het eerste uur dé MINI kenner in Zuid-Limburg. Heb je vragen, kunnen wij je ergens mee helpen of wil je zomaar een keer kennis maken met MINI en ons bedrijf dan heten wij jou van harte welkom bij Keram!

In onze showroom op Maastricht-Airport staan alle MINI modellen voor je klaar in een ultieme MINI omgeving! Uiteraard bieden wij ook de concurrerende financierings- en verzekeringsproducten van MINI Financial Services aan. Ook voor het onderhoud en/of reparatie aan je MINI ben je bij Keram aan het juiste adres. De werkplaatsen van onze vestigingen -Maastricht en Heerlen- zijn volledig uitgerust met de officiële MINI apparatuur en uiteraard ontbreekt ook de juiste MINI kennis niet!

Social Media

Pin It on Pinterest